Prăjituri De Crab Cajun

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați prăjiturile de Crab Cajun. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 16 și costă $1.2 Pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, pudra de ceapă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Doar câțiva oameni au plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, care este solid. Încercați Prăjituri De Crab Cajun, Torturi de Crab cu Cajun R Olfmoulade, și Prăjituri cu Crab Cajun și Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Îndepărtați carnea de crab într-un castron mare și adăugați pesmetul, muștarul, sosul fierbinte, condimentul Cajun, ouăle și ceapa.
Amestecați bine, dar nu suprasolicitați sau prăjiturile vor fi făinoase. Împărțiți amestecul în 16 bile și aplatizați ușor pentru a forma prăjiturile. (Rețeta poate fi făcută până în acest moment, iar prăjiturile pot fi refrigerate peste noapte sau congelate până la 1 săptămână.)
Se toarnă 1/2 inch de ulei vegetal într-o cratiță medie și se încălzește peste mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, prăjiți prăjiturile în loturi până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți cu o lingură pliată și scurgeți pe prosoape de hârtie. Păstrați cald într-un cuptor mic până când este gata de servit.
Se amestecă toate ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Foley Johnson Carneros Chardonnay cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromele sunt concentrate și complexe în Carneros Chardonnay 2016. Notele de piersică la grătar, pere, croissant cu unt și vanilie au pregătit scena pentru un Chardonnay bogat și plin de corp. Aromele se extind pe palat cu arome delicioase de pere, măr crocant, caprifoi, nucă de cocos prăjită și napolitană de vanilie. Echilibrul și structura acestui vin, împreună cu aciditatea sa strălucitoare, îl fac un vin demn de vârstă pentru a fi savurat câțiva ani. Bucurați-vă de această frumusețe cu un pui prăjit suculent și risotto de ciuperci sălbatice.