Prăjituri cu unt brun de alune cu smochine

Prăjituri cu unt brun de alune cu smochine
Alune-unt maro prăjituri cu smochine este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de alune, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Unt maro Cushaw mini prăjituri cu unt brun unt, Spaghete Cu Smochine, Busuioc, Unt Brun Și Alune, și Spaghete Cu Unt Brun, Smochine, Alune Și Busuioc.

Instrucțiuni

1
Unt și făină șase ramekins sau cupe de brioșă (Dimensiune 1 cană). Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1/2 cană de unt; amestecați des până când untul se rumenesc cu pete maro închis, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până se încălzește, 15 până la 20 de minute.
3
Între timp, așezați alunele într - o tigaie lată de 8 sau 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când sunt aurii sub piei, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă pe un prosop de lenjerie curat și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se freacă nucile în prosop pentru a îndepărta pielea liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucile cu făină, 1/2 cană zahăr granulat, coajă de lămâie, sare și scorțișoară până la măcinarea fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr granulat și continuați să biciuiți până când amestecul deține vârfuri moi. Amestecați ușor amestecul de nuci. Adăugați treptat untul brun, amestecând până se amestecă bine. Lingură aluat în mod egal în ramekins. Suprapuneți felii de smochine pe vârfuri într-un model circular.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 până când prăjiturile se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute (25 de minute în cuptorul cu convecție). Setați prăjiturile pe un suport pentru a se răci timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Pentru a îndepărta prăjiturile din ramekins, rulați un cuțit cu lamă subțire între fiecare tort și ramekin pentru a slăbi; inversați pentru a se mula, apoi așezați în poziție verticală.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista