Prăjituri cu unt brun de alune cu smochine
Alune-unt maro prăjituri cu smochine este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 505 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de alune, sare, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 32%. Rețete similare includ Unt maro Cushaw mini prăjituri cu unt brun unt, Spaghete Cu Smochine, Busuioc, Unt Brun Și Alune, și Spaghete Cu Unt Brun, Smochine, Alune Și Busuioc.
Instrucțiuni
Unt și făină șase ramekins sau cupe de brioșă (Dimensiune 1 cană). Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, topiți 1/2 cană de unt; amestecați des până când untul se rumenesc cu pete maro închis, 3 până la 5 minute.
Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea până se încălzește, 15 până la 20 de minute.
Între timp, așezați alunele într - o tigaie lată de 8 sau 9 inci și coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 350 până când sunt aurii sub piei, aproximativ 10 minute.
Se toarnă pe un prosop de lenjerie curat și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se manipula, apoi se freacă nucile în prosop pentru a îndepărta pielea liberă.
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nucile cu făină, 1/2 cană zahăr granulat, coajă de lămâie, sare și scorțișoară până la măcinarea fină.
Într-un castron mare, cu un mixer la viteză mare, bateți albușurile de ou până se spumează. Adăugați treptat restul de 1/4 cană de zahăr granulat și continuați să biciuiți până când amestecul deține vârfuri moi. Amestecați ușor amestecul de nuci. Adăugați treptat untul brun, amestecând până se amestecă bine. Lingură aluat în mod egal în ramekins. Suprapuneți felii de smochine pe vârfuri într-un model circular.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 350 până când prăjiturile se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute (25 de minute în cuptorul cu convecție). Setați prăjiturile pe un suport pentru a se răci timp de 10 până la 15 minute.
Pentru a îndepărta prăjiturile din ramekins, rulați un cuțit cu lamă subțire între fiecare tort și ramekin pentru a slăbi; inversați pentru a se mula, apoi așezați în poziție verticală.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.