Prăjituri Cu Risotto De Arpagic
Arpagic Risotto prăjituri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 396 calorii, 13g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, piper, panko și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 39%. Rețete similare includ Risotto cu mazăre cremoasă și arpagic, Risotto De Arpagic Cu Ulei De Trufe, și Risotto de sparanghel cu lămâie-arpagic.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare (4 litri) de apă la fierbere la foc mediu-mic și adăugați 1/2 lingură de sare și orezul Arborio. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 20 de minute. Boabele de orez vor fi destul de moi.
Scurgeți orezul într-o sită și rulați sub apă rece până se răcește.
Între timp, bateți împreună iaurtul, ouăle, arpagicul, fontina, 1 1/4 lingurițe de sare și piperul într-un bol mediu.
Adăugați orezul răcit și amestecați bine. Acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de 2 ore sau peste noapte, până când este ferm.
Când este gata de gătit, Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Întindeți panko-ul într-un vas superficial.
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Formați bile din amestecul de orez folosind o lingură de înghețată standard (2 1/4 inch) sau o lingură mare. Pat bile în chiftele 3 inci în diametru și 3/4-inch grosime.
Așezați 4 până la 6 prăjituri în panko, întorcându-vă o dată pentru a acoperi.
Așezați prăjiturile în uleiul încins și gătiți, întorcând o dată, timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când prăjiturile cu risotto sunt crocante și rumenite frumos.
Așezați pe o tavă căptușită cu hârtie pergament și păstrați-o caldă în cuptor timp de până la 30 de minute. Continuați să gătiți în loturi, adăugând ulei după cum este necesar, până când toate prăjiturile sunt prăjite. Aranjați pe un platou de servire și serviți fierbinte.