Prăjituri Cu Migdale Cu Unt

Prăjituri Cu Migdale Cu Unt
Prăjiturile cu migdale cu unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, compot de căpșuni, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Migdale Untoase, Tort Cu Pere De Migdale Cu Unt, și Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți cu generozitate o tigaie mini-brioșă de 12 căni (Dimensiune 1/4 cană). Într-o cratiță medie, gătiți untul la foc mic până când este parfumat și rumenit, aproximativ 8 minute; lasa sa se raceasca complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc; se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Într-un mini-procesor, măcinați fin migdalele; urmăriți cu atenție pentru a nu forma o pastă. Treceți migdalele măcinate printr-o sită grosieră pentru a îndepărta bucățile mari și pentru a le pufni. Întoarceți migdalele în sită, adăugați zahărul cofetarilor, făina și 1/4 linguriță de sare și Cerneți împreună într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un alt bol mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin vârfuri foarte moi. Se amestecă untul și extractul de migdale în amestecul de migdale, apoi se pliază albușurile până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Puneți aluatul în cupele de briose, umplând fiecare două treimi din drum; se presară cu nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Coaceți timp de 8 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 și coaceți timp de 8 minute mai mult sau până când centrele prăjiturilor au crescut pentru a forma puncte și a reveni la atingere. Rulați un cuțit mic în jurul prăjiturilor și scoateți-le din tigaie cât sunt încă fierbinți.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
9
Se servește cu compotul de căpșuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
CompotCompot
10
Faceți înainte: prăjiturile pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 1 zi.
11
Se Servește Cu: Compot De Căpșuni
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
CompotCompot
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista