Prăjituri Cu Migdale Cu Unt
Prăjiturile cu migdale cu unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 2,03 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 326 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați făină, compot de căpșuni, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole Verde Cu Migdale Untoase, Tort Cu Pere De Migdale Cu Unt, și Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Ungeți cu generozitate o tigaie mini-brioșă de 12 căni (Dimensiune 1/4 cană). Într-o cratiță medie, gătiți untul la foc mic până când este parfumat și rumenit, aproximativ 8 minute; lasa sa se raceasca complet.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute, sau până se rumenesc; se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească complet.
Într-un mini-procesor, măcinați fin migdalele; urmăriți cu atenție pentru a nu forma o pastă. Treceți migdalele măcinate printr-o sită grosieră pentru a îndepărta bucățile mari și pentru a le pufni. Întoarceți migdalele în sită, adăugați zahărul cofetarilor, făina și 1/4 linguriță de sare și Cerneți împreună într-un castron mare.
Într-un alt bol mare din oțel inoxidabil, bateți albușurile cu un vârf de sare până când țin vârfuri foarte moi. Se amestecă untul și extractul de migdale în amestecul de migdale, apoi se pliază albușurile până se combină.
Puneți aluatul în cupele de briose, umplând fiecare două treimi din drum; se presară cu nuci de pin.
Coaceți timp de 8 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 400 și coaceți timp de 8 minute mai mult sau până când centrele prăjiturilor au crescut pentru a forma puncte și a reveni la atingere. Rulați un cuțit mic în jurul prăjiturilor și scoateți-le din tigaie cât sunt încă fierbinți.
Lăsați să se răcească complet pe un raft.
Se servește cu compotul de căpșuni.
Faceți înainte: prăjiturile pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 1 zi.
Se Servește Cu: Compot De Căpșuni