Prăjituri cu lapte fierbinte cu căpșuni și smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjituri cu lapte fierbinte cu căpșuni și smântână. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 382 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Cu Lapte Fierbinte Cu Căpșuni Și Smântână, Prăjituri individuale de vanilie cu căpșuni și smântână, și Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. pul erizați șase căni de cremă de 3/4 cană cu spray antiaderent. Folosind mixerul electric, bateți ouăle într-un castron mediu la viteză mare până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în 2/3 cană de zahăr; bate până devine gros și galben pal, cu aproximativ 1 minut mai mult. Bateți în 1/2 linguriță de vanilie.
Adăugați făină și bateți 30 de secunde. Aduceți laptele și untul doar pentru a fierbe într-o cratiță mică, amestecând până când untul se topește.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte în aluat; bateți până se omogenizează și se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți aluatul între cupele pregătite.
Așezați cupe pe foaia de copt cu margini.
Coaceți prăjiturile până când vârfurile se ridică (vârful înalt rotunjit se va forma în centrul fiecăruia), devine auriu pal și este ferm la atingere, aproximativ 16 minute. Se răcește în cupe cel puțin 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Se răcește complet în cupe, apoi se acoperă și se lasă să stea la temperatura camerei.
Aruncați căpșunile și restul de 1/2 cană de zahăr într-un castron mediu pentru a acoperi; lăsați să stea 20 de minute pentru ca sucurile să se formeze. Folosind mixerul electric, bateți smântâna, zahărul pudră și restul de 1/4 linguriță de vanilie într-un alt castron mediu până se formează vârfuri.
Scoateți prăjiturile calde sau la temperatura camerei din cupe și transferați-le în boluri.
Tăiați partea superioară rotunjită a fiecărui tort. Puneți câteva fructe de pădure și sucuri peste. Acoperiți fructele de pădure cu blaturi de prăjituri. Lingurați frisca peste, garnisiți cu fructe de pădure și sucuri rămase și serviți.