Prăjituri cu ciocolată cu cafea și cicoare
Ciocolata Cupped prăjituri cu cafea și cicoare ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 83 cenți pe porție. O porție conține 727 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, zahărul brun, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Prăjituri Cu Ciocolată Cu Cafea Și Cicoare, Macarons De Cafea Și Cicoare, și Înghețată De Cafea Cu Cicoare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați interiorul a 6 căni mari de cafea sigure pentru cuptor sau șase ramekine de 6 uncii cu spray de gătit antiaderent și așezați-le pe o foaie de copt cu margini.
Pentru a face stropirea de cacao, bateți 1/4 cană de zahăr, zahărul brun deschis și 2 linguri de pudră de cacao într-un castron mic până când majoritatea bucăților de zahăr brun sunt rupte și dați deoparte.
Folosind un mixer cu suport (sau într-un castron mare dacă folosiți un mixer manual), amestecați untul și zahărul rămas împreună la viteză medie până când zahărul arată ca nisipul umed, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați smântâna și vanilia, amestecând până se omogenizează bine, folosind o spatulă de cauciuc pentru a răzui părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Bateți făina, pudra de cacao rămasă, pudra de espresso, praful de copt și sarea împreună într-un castron mare și apoi adăugați-o în amestecul de unt.
Se amestecă la viteză mică până se adună un aluat rigid, apoi se mărește viteza la mediu și se bate timp de 15 secunde.
Împărțiți aluatul între ceștile de cafea, umplându-le pe fiecare aproximativ pe jumătate, folosind partea din spate a unei linguri pentru a apăsa aluatul în ceașcă. Completați fiecare cu 2 linguri de stropire de cacao rezervată și apoi turnați 21/2 linguri de cafea peste cacao.
Coaceți până când prăjiturile se umflă în sus și partea superioară a fiecărui tort este crustă și uscată deasupra, fără pete umede vizibile, aproximativ 55 până la 60 de minute. Se răcește cel puțin 20 de minute înainte de servire.
Acest tort este cel mai bine consumat cald în câteva ore de la coacere. Dacă ți-a mai rămas ceva a doua zi, îl poți încălzi în cuptorul cu microunde înainte de a servi pentru a-și recupera calitatea lipicioasă.
Veți avea puțin din stropirea de cacao rămasă după ce ați făcut prăjiturile. Folosiți-l pentru a acoperi o lingură de înghețată sau amestecați-o în cafea cu gheață (cu lapte condensat dacă doriți cu adevărat să faceți totul). Dacă nu aveți căni de cafea sigure pentru cuptor, puteți face acest tort într-un vas de copt pătrat de 9 inci și îl puteți servi în stil caserolă, scobit în boluri de desert(poate avea nevoie de 5 până la 10 minute în plus în cuptor).
Retipărit cu permisiunea lui DamGood
Dulce: deserturi pentru a-ți satisface pofta de dulce, stil New Orleans de David Guas și Raquel Pelzel, 8 noiembrie 2009 Taunton Press