Prăjituri Cu Ceai De Mure-Migdale
Blackberry-migdale ceai prăjituri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 250 de calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr granulat, făină, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite, Prăjituri mici phyllo cu mure, și Prăjituri de mure de dimensiuni mușcate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron, combinați untul, zahărul granulat, pasta de migdale și coaja de portocală. Cu un mixer la viteză mare, bateți până când amestecul este amestecat, aproximativ 2 minute.
Adăugați ouăle și bateți până devin pufoase, 1 sau 2 minute.
Adăugați făină, amestecați pentru a amesteca, apoi creșteți viteza și bateți până se omogenizează bine. Aluatul va fi gros.
Umpleți o tigaie cu 12 căni de brioșe cu unt sau căptușite cu hârtie (capacitate de 1/2 cană) aproximativ 2/3 pline cu aluat. Cu o mică spatulă flexibilă, întindeți aluatul neted. Aranjați câteva mure deasupra aluatului în fiecare cană; apăsați ușor fructele de pădure în aluat.
Coaceți până când prăjiturile se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie aproximativ 5 minute.
Se servește praf cu zahăr pudră.