Prăjituri Crocante De Porumb
Prajituri de porumb crocante ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 82 calorii. Această rețetă servește 30. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, scallions, porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prăjituri Crocante De Porumb, Porumb Methi Pakoda-porumb și schinduf frunze blinele-porumb dulce s, și Fritters Falafel De Porumb SweetLife Și Porumb Cayenne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 250 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați un recipient mare pe un prosop umed. Îndoiți un prosop de hârtie în sferturi și așezați-l în interiorul recipientului. Stați o ureche de porumb pe prosopul de hârtie, folosind tulpina ca mâner. Folosind un cuțit de tăiat, feliați în jos, lăsând sâmburii să cadă în recipient. Rotiți știuletul și continuați până când toate sâmburii au fost îndepărtați; puneți știuletul deoparte. Repetați cu porumbul rămas (veți avea nevoie de 2 căni de sâmburi; salvați orice extra pentru o altă utilizare). Aruncați prosopul de hârtie. Folosind partea din spate a cuțitului, răzuiți de-a lungul știuleților pentru a extrage lichidul lăptos, adăugându-l în vasul cu sâmburii; aruncați știuleții. Puneți sâmburii deoparte.
Bateți făina, făina de porumb, praful de copt, sarea și cayenne împreună într-un castron mare până se combină.
Bateți laptele și oul împreună într-un castron mic până se combină, adăugați-le în amestecul de făină și amestecați până se combină. Se amestecă porumbul și scallions până se amestecă uniform; pus deoparte.
Se toarnă uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu și se încălzește la foc mediu-mare până când temperatura uleiului înregistrează 360 F pe un termometru pentru prăjit/bomboane. Între timp, așezați o grătar peste o foaie de copt; pus deoparte.Când uleiul este gata, aruncați cu grijă 5 linguri de aluat de porumb în el. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până se rumenesc peste tot, aproximativ 4 minute. Fiți foarte atenți, deoarece unele dintre boabele de porumb pot apărea, provocând stropirea uleiului fierbinte. Folosind o lingură cu fante sau un skimmer de păianjen, transferați prăjiturile pe grătarul de pe foaia de copt și introduceți-le în cuptor pentru a se încălzi. Folosiți lingura cu fante sau păianjenul pentru a degaja și aruncați orice bucăți de fritter rămase în oală. Repetați cu aluatul rămas.
Se servește imediat cu sosul tartru pentru scufundare.