Prăjituri Crocante De Conopidă

Prăjituri Crocante De Conopidă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați prăjiturile crocante de conopidă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 312 calorii. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare kosher, suc de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Blinele De Conopidă, Blinele De Conopidă, și Blinele De Conopidă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți conopida conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
2
Așezați într-un castron; mash cu un masher de cartofi. Se amestecă ceapa, făina, usturoiul, 1/2 linguriță sare, piper, coajă, cartofi, brânză și ouă. Formați în 8 paturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
BrânzăBrânză
UsturoiUsturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
OuăOuă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ulei; vârtej. Gatiti chiftelele 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Combinați 1/8 linguriță de sare, iaurt și ingredientele rămase; serviți sosul cu clătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista