Prăjituri Crocante Cu Somon

Prăjiturile crocante cu somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 36g de grăsime, și un total de 580 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați scallions, ouă, țelină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Prăjituri crocante de somon cu Salsa proaspătă de castraveți, Slammin ' Patties de somon din sud-vest sau prăjituri de somon, și Prăjituri Crocante De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți somonul, îndepărtați și aruncați oasele și pielea și puneți carnea într-un castron; mash cu o furculiță.
Adăugați țelină, maioneză și 2 linguri. pesmet. Tăiați mărunt porțiunile verzi ale scallionilor și adăugați jumătate la somon; amestecați somonul până când toate ingredientele sunt încorporate.
Așezați 3/4 cană rămasă plus 2 linguri. pâine de pâine într-un castron puțin adânc.
Adăugați restul de verdeață de scallion și cimbru, apoi aruncați pentru a combina. Într-un alt castron puțin adânc, bateți bine ouăle.
Formați amestecul de somon în 8 chiftele de aproximativ 2/3 inch grosime. Lucrând pe rând, înveliți chiftelele în pesmet, transformați oul bătut, apoi înveliți din nou în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați 4 torturi și gătiți timp de 3 minute; răsturnați cu o spatulă și gătiți până când sunt crocante pe ambele părți și încălzite, încă 3 minute; păstrați cald. Repetați cu prăjiturile rămase.
Se servește fierbinte cu pene de lămâie.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somon în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.