Prăjituri Cremoase De Tei
Torturile cremoase de var sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 6 și costă 48 de cenți pe porție. O porție conține 218 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, coajă de var, cremă de tartru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Prăjituri Pentru Copii De Var, Prăjituri Cu Budincă De Tei, și Prăjituri de Crab cu ghimbir și var.
Instrucțiuni
Înveliți uniform cupe de cremă de 6 (10 uncii) cu spray de gătit.
Așezați căni într-o tigaie.
Se amestecă împreună 2/3 cană de zahăr și următoarele 4 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează.
Bateți gălbenușurile de ou la viteză medie cu un mixer electric până se îngroașă și devin palide.
Adăugați 1 1/2 căni de lapte, bătând până se omogenizează. Se amestecă amestecul de zahăr, bătând până se omogenizează.
Bateți albușurile la viteză medie cu un mixer electric până se spumează.
Adăugați cremă de tartru, bătând până se formează vârfuri moi.
Adăugați 3 linguri de zahăr și bateți până se înțepenesc. Îndoiți ușor în amestecul de gălbenuș de ou. Puneți aluatul uniform în cupe de cremă pregătite, umplând trei sferturi pline. Umpleți tava de copt cu apă fierbinte la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când prăjiturile sunt setate și blaturile sunt aurii.
Scoateți cupele pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
Se servește cald sau răcit.