Prăjituri Chinezești Cu Migdale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete chinezești, așa că încercați prăjiturile cu migdale chinezești. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 91 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca desert. Un amestec de zahăr, unt, migdale albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tofu De Migdale Chinezești (Jeleu De Migdale), Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite, și Prăjituri Cu Ananas Chinezești / Taiwaneze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, zaharul, sarea si praful de copt impreuna intr-un bol mare. Folosind blender de patiserie sau cuțite, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră.
Bateți oul împreună cu 2 linguri de apă și extractul de migdale.
Adăugați acest lucru în amestecul de făină și amestecați cu o furculiță până când aluatul părăsește părțile laterale ale bolului.
Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul până se omogenizează. Înfășurați-l în folie sau înveliți-vă și dați-l la frigider timp de o oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Formați aluatul în bile de 1 inch și așezați-le la o distanță de 3 inch pe foi de fursecuri unsuroase. Aplatizați fiecare prăjitură la aproximativ 1/4 inch grosime și apăsați o migdale în centrul fiecăruia. Bateți gălbenușul de ou cu 1 lingură de apă și periați fursecurile.
Coaceți 20-25 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți în grătar pentru a se răci.