Prăjitura cu smântână a bunicii
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu smântână al bunicii ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 778 calorii, 8g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, smântână, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Smântână Cu Smântână, Tort De Smântână Cu Smântână, și Tort De Smântână Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inci sau o tigaie cu tub de 9 inci.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până când sunt ușoare și pufoase. Amestecul trebuie să aibă o culoare vizibil mai deschisă.
Adăugați ouăle la temperatura camerei pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în vanilie cu ultimul ou.
Se toarnă amestecul de făină în castron alternativ cu smântâna, amestecând până se încorporează.
Transferați aluatul în tigaia pregătită și întindeți-l neted.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în tort iese curată, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Se răcește cel puțin 10 minute înainte de a inversa tigaia pe un suport de răcire și de a scoate tortul. Praf cu zahăr de cofetărie înainte de servire.