Prânz cu sac: împachetări cu carne de vită și Mango și gust de fasole neagră

Prânz cu sac: împachetări cu carne de vită și Mango și gust de fasole neagră
Pranz sac: carne de vită și Mango împachetări și gust de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 908 calorii, 92g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de tortilla, mango, sare grosieră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mango, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Prânz sac: Chili de fasole neagră cu vinete, Pranz sac: salată grecească cu Orzo și mazăre cu ochi negri, și Prânz cu sac: sandviș de vită prăjită cu Boursin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Puneți friptura pe o tigaie mică sau pe un vas de copt, frecați cu 1 lingură de ulei de măsline, 1 1/2 linguriță de sare, 1/2 linguriță de piper și cimbru (dacă utilizați). Când cuptorul este fierbinte, prăjiți 40-50 de minute, până când carnea este fragedă și un termometru cu citire instantanee introdus în partea sa cea mai groasă înregistrează 130 km f (pentru mediu rar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Lasă carnea să se răcească. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Când sunteți gata să faceți împachetările, feliați friptura de vită cât de subțire doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
5
Bateți împreună muștarul, sucul de lămâie și lingura rămasă ulei de măsline; condimentează cu sare și piper. Aruncați ceapa, ardeiul gras și mango-ul cu acest pansament și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Tapetați fiecare tortilla cu spanac, lăsând o margine de 1 inch în jur. Aranjați feliile de vită în centrul fiecărei învelișuri și acoperiți carnea de vită cu amestecul de mango-legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Stropiți orice pansament suplimentar peste împachetări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
8
Îndoiți în părțile opuse ale fiecărei înfășurări și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
9
Fasole Neagră Savura
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
10
- servește 4 ca garnitură -
11
Aruncați toate ingredientele împreună într-un castron. Îmi place asta cu un strop mare de chimen și cu usturoi tocat în loc de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista