Prune și fleacuri de vin
Prune și fleacuri de vin ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 561 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână prune coapte ferme, cardamom măcinat, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune, Sorbet de prune și vin roșu, și Sorbet De Prune Și Vin Roșu Cu Cinci Condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un 3-4-qt. se pune la foc mare, se fierbe vinul, sucul de portocale, 1/2 cană zahăr și cardamomul, amestecând des, până se reduce la 2/3 cană, 10 până la 15 minute.
Se ia de pe foc, se amestecă prunele și se lasă să stea 10 minute, amestecând des. Între timp, bateți smântâna cu restul de 2 linguri. zahăr până la gros.
Cu o lingură cu fante, ridicați 3 sau 4 felii de prune în fiecare dintre cele 4 boluri mici. Completați fiecare cu 1 prăjitură spartă, apoi o lingură de smântână. Repetați straturile de încă 2 ori.
Serviți fleacuri cu sirop și orice fructe rămase.