Prune Unt Pentru Micul Dejun

Prune Unt Pentru Micul Dejun
Untul de Prune pentru micul dejun este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. Această rețetă face 64 de porții cu 13 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pliculețe de ceai earl grey de dimensiuni obișnuite, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort De Condimente Cu Prune Pentru Micul Dejun, Tort De Condimente Cu Prune Pentru Micul Dejun, și Lekvar Plum Butter - umplutură de Prune pentru Hamantaschen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apă clocotită și pungi de ceai într-un castron mediu; acoperiți și abrupți 5 minute. Aruncați pungile de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Coptă, Feliată Foarte Subțireșuncă Coptă, Feliată Foarte Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați ceaiul și prunele într-o cratiță mare și grea. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Așezați amestecul de prune într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Combinați amestecul de prune, zahărul și coaja de lămâie în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când amestecul este gros, amestecând frecvent. Se amestecă vanilia; rece. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Prune UscatePrune Uscate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții64
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista