Prune Ucrainene Torte

Prune Ucrainene Torte
Torte de Prune ucrainene ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. O porție conține 916 calorii, 11g de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.74 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați apă, zahăr de cofetărie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Borș Ucrainean, Borș Ucrainean, și Cum Se Face Borș Ucrainean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 5 (8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Măcinați migdalele albite într-un robot de bucătărie cu 1/4 cană de zahăr de cofetărie. Ungeți untul cu restul de 3/4 cană de zahăr de cofetari până când este ușor și pufos. Bateți în ou. Se amestecă extractul de migdale, sarea și amestecul de migdale măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Migdale AlbeMigdale Albe
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Făină De MigdaleFăină De Migdale
UntUnt
CremăCremă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați făina și amestecați bine. Împărțiți aluatul în 5 părți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Rulați fiecare bucată între 2 foi de hârtie cerată sau hârtie pergament pentru a se potrivi tigăilor sau bateți fiecare bucată de aluat în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din tigăi cât este încă fierbinte.
1
Așezați prunele într-o cratiță cu apa. Se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se lasă să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scurgeți și rezervați lichidul. Pureați prunele într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Întoarceți piureul de prune în cratiță și adăugați zahărul alb, scorțișoara, sucul de lămâie și 4 linguri de lichid de prune rezervat. Aduceți amestecul la fierbere, apoi scoateți-l de pe foc. Asamblați straturile de torte, întinzându-le cu umplutură caldă de prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
Prune UscatePrune Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați să stea 24 de ore înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista