Prune siropoase cu bezea de fistic
Rețeta se pot face prune siropoase cu bezea de fistic în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 285 calorii. Dacă aveți prune, cremă, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu, Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic, și Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara.
Instrucțiuni
Înjumătățiți prunele mai mari și pietruiți-le și lăsați-le întregi pe cele mai mici. Puneți într-o cratiță cu 2 linguri de zahăr și 1 lingură de făină de porumb. Pe foc, amestecați timp de 1-2 minute până când făina de porumb dispare în sucurile de prune, apoi amestecați 100 ml apă și gemul sau conservați. Acoperiți și fierbeți timp de 10-20 de minute până când prunele sunt fragede și sosul sirop stropește în mai multă apă dacă pare puțin uscat. Răsturnați conținutul tigaiei într-un vas de copt mare și superficial.
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Bateți albușurile într-un bol de amestecare curat până se înțepenesc.
Bateți zahărul de 200g în 3 loturi, bătând albii înapoi la rigid între fiecare adăugare.
Bateți făina de porumb rămasă și vanilia și continuați până când aveți un amestec minunat strălucitor și rigid.
Scoateți 6 linguri mari de bezea deasupra prunelor, împrăștiați-le cu fistic, apoi coaceți timp de 30-40 de minute până când bezeaua este crocantă deasupra, dar încă palidă și moale dedesubt. Mănâncă cald sau la temperatura camerei, cu crme anglaise rece sau cremă rece pentru turnare.