Prune siropoase cu bezea de fistic

Prune siropoase cu bezea de fistic
Rețeta se pot face prune siropoase cu bezea de fistic în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Pentru $1.41 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 285 calorii. Dacă aveți prune, cremă, făină de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bezea de zahăr brun cu prune de vin roșu, Bezea Cu Nucă De Cocos-Fistic, și Bezea cu fistic cu fructe de padure de vara.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți prunele mai mari și pietruiți-le și lăsați-le întregi pe cele mai mici. Puneți într-o cratiță cu 2 linguri de zahăr și 1 lingură de făină de porumb. Pe foc, amestecați timp de 1-2 minute până când făina de porumb dispare în sucurile de prune, apoi amestecați 100 ml apă și gemul sau conservați. Acoperiți și fierbeți timp de 10-20 de minute până când prunele sunt fragede și sosul sirop stropește în mai multă apă dacă pare puțin uscat. Răsturnați conținutul tigaiei într-un vas de copt mare și superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Încălziți cuptorul la 140C / 120C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Bateți albușurile într-un bol de amestecare curat până se înțepenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Bateți zahărul de 200g în 3 loturi, bătând albii înapoi la rigid între fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Bateți făina de porumb rămasă și vanilia și continuați până când aveți un amestec minunat strălucitor și rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Scoateți 6 linguri mari de bezea deasupra prunelor, împrăștiați-le cu fistic, apoi coaceți timp de 30-40 de minute până când bezeaua este crocantă deasupra, dar încă palidă și moale dedesubt. Mănâncă cald sau la temperatura camerei, cu crme anglaise rece sau cremă rece pentru turnare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista