Prune prăjite cu zahăr cu sirop Balsamic și rozmarin
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Prunele prăjite cu zahăr cu sirop Balsamic și rozmarin ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,24 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 190 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, boabe de piper, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Prune la grătar cu glazură balsamică de rozmarin și Mascarpone, Filet de porc cu prune prăjite și rozmarin, și Prune Prăjite Cu Zahăr.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Combinați apa, oțetul, 4 linguri de zahăr și boabele de piper, amestecând cu un tel până se dizolvă zahărul. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe și fasole în amestecul de oțet.
Așezați prunele într-un vas de copt de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de oțet peste prune. Nestle 2 crengute de rozmarin în jurul prunelor în amestec de oțet.
Se presară uniform cu 2 linguri de zahăr.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când prunele sunt fragede (pielea va începe să se despartă pe unele prune).
Îndepărtați prunele cu o lingură cu fante pe un platou de servire. Se strecoară amestecul de oțet într-o cratiță mică din nonaluminiu; aruncați solidele. Aduceți amestecul de oțet la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mare; gatiti pana se reduce la 3/4 cana (aproximativ 5 minute).
Se toarnă siropul uniform peste prune; garnisiți cu crenguțe de rozmarin.