Prune-Nuc Crumble

Prune-Nuc Crumble
Prune-nuc Crumble ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 237 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați concentrat de suc de portocale, nuci, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Prune Crumble, Prune Crumble, și Prune Crumble pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Înveliți un vas de copt de 8 x 8 inci (sau un vas similar de 1 1/2 până la 2 litri) cu spray de gătit.
1
Combinați prunele, zahărul, coaja de portocală și sucul într-un castron mare, aruncați pentru a acoperi.
2
Transferați în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
3
Între timp, faceți toppingul.
4
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un bol mediu cu o furculiță.
5
Adăugați unt și amestecați cu un blender de patiserie sau vârful degetelor.
6
Adăugați ulei și amestecați pentru a acoperi.
7
Adăugați concentrat de suc de portocale și amestecați cu vârful degetelor până când ingredientele uscate sunt umezite.
8
Când fructele s-au copt timp de 20 de minute, amestecați-l și presărați topping uniform pe suprafață.
9
Se presară cu nuci.
10
Coaceți, neacoperit, până când fructele sunt Bulbuc și fragede, iar toppingul este ușor rumenit, cu 20 până la 25 de minute mai mult.
11
Se lasă să se răcească cel puțin 10 minute înainte de servire.
12
Serviți cald sau la temperatura camerei cu înghețată (sau iaurt congelat), dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Revista