Provolone marinate și la grătar

Marinat și la grătar Provolone ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 65 calorii, 0g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de brânză provolone, sare și piper gri, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Roșii Cherry Marinate Peste Pâine Caldă De Usturoi Provolone, Provolone La Grătar Și Pepperoni, și Vinete La Grătar Provolone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pregătiți un grătar de cărbune sau gaz.
Frecați bucățile de provolone peste tot cu uleiul de măsline și condimentați cu restul ingredientelor.
Se lasă la marinat la frigider timp de 1 oră. Grătați brânza pe grătarul fierbinte la foc moderat-mare timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte, până când apar semne de grătar și brânza începe să se înmoaie.
Transferați brânza pe o farfurie metalică sau pe un vas de copt deasupra grătarului. Gatiti pana cand branza abia incepe sa se topeasca si incepe sa se rumeneasca pe fund, aproximativ 3-5 minute.
Se servește fierbinte cu pâine crustă sau felii de pâine la grătar.