Provolone la grătar și Pizza cu legume
Provolone la grătar și pizza de legume ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 212 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână aluat de pâine, ciuperci, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Pizza Cu Pui Provolone, Pizza Cu Legume La Grătar, și Pizza Cu Legume La Grătar.
Instrucțiuni
Împărțiți aluatul în 2 porții egale; întindeți fiecare porție într-un cerc de 11 inci (aproximativ 1/4 inch grosime) pe suprafața de lucru acoperită cu spray de gătit.
Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce pregătiți sosul și toppingurile.
Gatiti sosul de rosii, descoperit, intr-o cratita la foc mediu-mare 2 pana la 3 minute sau pana cand este usor gros.
Înveliți rafturile pentru grătar cu spray de gătit; grătiți 1 porție de aluat la foc mediu-mic 2 până la 3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți aluatul.
Întindeți jumătate din sosul de roșii peste partea gătită a aluatului. Se acoperă cu jumătate de brânză, ciuperci, ceapă și măsline. Închideți capacul grătarului; grătar 4 minute sau până când brânza se topește și fundul crustei se rumeneste.
Se ia de pe foc; repetați procedura cu ingredientele rămase.
Tăiați fiecare pizza în 4 felii.