Provocare: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați provocarea: pui la grătar cu Rabe de Broccoli și cârnați. Această rețetă servește 15 și costă 2,9 USD pe porție. O porție conține 678 calorii, 43G de proteine, și 45g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți roșii de struguri, cârnați, rabe de broccoli și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Broccoli Rabe Sote Cu Cârnați De Pui, Cârnați de pui și Broccoli rabe Penne, și Broccoli Rabe sote cu cârnați de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați 1 cană ulei de măsline, busuioc, fulgi de ardei roșu și 2 căței de usturoi. Puree până la amestec și gros.
Se toarnă într-un vas de copt superficial și se adaugă puiul. Aruncați pentru a acoperi și a marina puiul în timp ce terminați vasul.
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu.
Între timp, încălziți o tigaie mare. Zdrobiți 3 căței de usturoi și dați deoparte.
Încălziți 1 cană de ulei de măsline în tigaie.
Adăugați usturoiul și gătiți până la aur.
Scoateți cârnații din carcase și adăugați în tigaie.
Se sotează cârnații până se rumenesc.
În apa clocotită, albiți broccoli rabe până când este doar moale, dar încă crocant.
Transferați rabe într-un bol cu apă cu gheață.
Se scoate din apă, se scurge pe placa căptușită cu prosop de hârtie și se lasă deoparte.
Grătați puiul până când este fiert și sucurile se limpezesc.
La cârnații rumeniți, adăugați ciupercile și sotati până când ciupercile încep să se înmoaie.
Adăugați rabe, bulionul de pui și un vârf de fulgi de ardei roșu și condimentați cu sare și piper.
Se taie pâinea și se întinde pe o farfurie de servire. Puneți o parte din amestecul de broccoli rabe/cârnați deasupra, apoi acoperiți fiecare cu 1 piept de pui și 1 coapsă. Se acoperă cu rucola, roșii și brânză provolone feliată. Apoi stropiți o parte din sosul de Rabe de broccoli deasupra, pentru a ofili rucola și serviți imediat.