Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii

Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii
Nevoie de un curs principal fără gluten? Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți orez risotto, ceapă, prosecco și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez risotto ai putea urma acest curs principal cu Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Risotto Cu Ciuperci De Stridii Și Creveți, Risotto cu stridii la grătar și ciuperci shiitake, și Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-un vas mediu. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul de măsline și 2 lingurițe. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați orezul și sotati, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Adăugați aproximativ 1/2 cană bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând constant, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți focul la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți avea bulion rămas). Păstrați orezul la foc mic constant. În timp ce orezul se gătește, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciuperci de stridii și 1/4 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci De StridiiCiuperci De Stridii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți orezul de pe foc și amestecați parmezanul, piperul, pătrunjelul, rămânând 1 linguriță. unt, Ciuperci sotate și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Serviți imediat, cu mai mult parmezan pe lateral pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
10
* Pentru o rețetă, du-te la sunset.com/chickenbroth
1
Cremozitatea și masticabilitatea caracteristice ale Risotto provin din orezul în sine, iar orezul risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-în special sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
2
Arborio este cel mai amidon dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus la obținerea de gumă pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie calcaroase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GummiesGummies
3
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi și înguste, care gătesc cel mai uniform și au cea mai bună texturăcremoasă fără a fi lipicioasă și un interior bun masticabil. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarnaroliCarnaroli
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4
Boabele Vialone Nano sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat, cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazine de specialitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
5
Surpriză: orez Sushi. Brandul Nishiki cu cereale medii este cremos și chewy și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez risotto Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez SushiOrez Sushi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista