Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii

Nevoie de un curs principal fără gluten? Prosecco și Risotto de ciuperci de stridii ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.6 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți orez risotto, ceapă, prosecco și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez risotto ai putea urma acest curs principal cu Bucătari îndrăzneți Risotto dulce: budincă de orez cu cireșe fierte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Încercați Risotto Cu Ciuperci De Stridii Și Creveți, Risotto cu stridii la grătar și ciuperci shiitake, și Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți bulionul de pui la foc mic într-un vas mediu. Păstrați la foc mic, acoperit, la foc mic.
Încălziți uleiul de măsline și 2 lingurițe. unt la foc mediu într-un 8-qt cu fund greu. iarbă.
Se adaugă ceapa și se sotează, amestecând ocazional, până devine translucid și începe să devină auriu, aproximativ 10 minute.
Adăugați orezul și sotati, amestecând constant, până când doar marginile boabelor arată translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați vin și 1/2 linguriță. sare și gătește, amestecând, până când vinul este complet absorbit de orez.
Adăugați aproximativ 1/2 cană bulion fierbinte la orez și gătiți, amestecând constant, până când bulionul este complet absorbit de orez; reduceți focul la mediu-scăzut dacă amestecul începe să fiarbă. Continuați să adăugați bulion 1/2 cană la un moment dat, amestecând până când fiecare adăugare este absorbită înainte de a adăuga următoarea, până când orezul este doar fraged la mușcătură (15 până la 30 de minute; veți avea bulion rămas). Păstrați orezul la foc mic constant. În timp ce orezul se gătește, topiți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci de stridii și 1/4 linguriță. sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Scoateți orezul de pe foc și amestecați parmezanul, piperul, pătrunjelul, rămânând 1 linguriță. unt, Ciuperci sotate și sare după gust. Pentru un risotto mai slab, amestecați 1 până la 2 căni de bulion rămas.
Serviți imediat, cu mai mult parmezan pe lateral pentru stropire.
* Pentru o rețetă, du-te la sunset.com/chickenbroth
Cremozitatea și masticabilitatea caracteristice ale Risotto provin din orezul în sine, iar orezul risotto nu este orez obișnuit. Conține două amidonuri diferite: un exterior de amilopectină, care se înmoaie mai repede-în special sub presiunea agitării constante-pentru a crea o senzație cremoasă în gură; și un interior de amiloză, care rămâne relativ ferm în timpul gătitului pentru a vă oferi acea mușcătură al dente.
Arborio este cel mai amidon dintre cele trei tipuri populare de risotto și este cel mai predispus la obținerea de gumă pe măsură ce gătește; în interior, boabele tind să fie calcaroase și sfărâmicioase. Disponibil pe scară largă.
Preferatul nostru, Carnaroli are boabe mai lungi și înguste, care gătesc cel mai uniform și au cea mai bună texturăcremoasă fără a fi lipicioasă și un interior bun masticabil. Găsiți la Whole Foods Markets, A. G. Ferrari Foods (agferrari.com), și magazine alimentare gourmet.
Boabele Vialone Nano sunt mai mici, de formă ovală și produc un risotto delicat, cu aromă de nuci. Găsiți la A. G. Ferrari Foods (vezi mai sus) și magazine de specialitate.
Surpriză: orez Sushi. Brandul Nishiki cu cereale medii este cremos și chewy și seamănă atât de mult cu Arborio, încât jumătate din panoul nostru de degustare nu a putut face diferența. În plus, costă mai puțin decât orice orez risotto Italian.