Prosecco Pop
Prosecco Pop necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 66 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de prosecco plat, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Unt de arahide și jeleu Pop Tarte, Peach Prosecco, și Prosecco Sangria pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 30 de secunde, se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Combinați siropul de zahăr și prosecco.
Adăugați 1 sau 2 bucăți de fructe la fiecare din cele 8 forme. Umpleți matrițele cu amestec prosecco și adăugați bețele pop; înghețați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.