Prosecco Pop

Prosecco Pop
Prosecco Pop necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 66 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de prosecco plat, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Unt de arahide și jeleu Pop Tarte, Peach Prosecco, și Prosecco Sangria pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând constant. Se fierbe 30 de secunde, se scoate de pe foc și se lasă să se răcească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Combinați siropul de zahăr și prosecco.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
ProseccoProsecco
3
Adăugați 1 sau 2 bucăți de fructe la fiecare din cele 8 forme. Umpleți matrițele cu amestec prosecco și adăugați bețele pop; înghețați aproximativ 4 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProseccoProsecco
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista