Prosciutto și supă de pepene galben
Prosciutto și supa de pepene galben ar putea fi doar supa pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 163 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați prosciutto, conserve de roșii, frunze de busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Supă De Pepene Galben Cu Prosciutto Crocant, Prosciutto Și Pepene Galben, și Pepene galben și prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați feliile de prosciutto pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Se introduce la cuptor și se coace până când este ferm, auriu în jurul marginilor și aproape crocant, aproximativ 18 minute. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Puneți jumătate de pepene galben în blender cu jumătate de roșii. Pulsați blenderul până când amestecul este curățat.
Se toarnă supa într-un castron mare. Pureați pepenele și roșiile rămase și adăugați-le în castron.
Puneți supa în boluri. Zdrobiți chipsurile de prosciutto răcite deasupra supei.
Se presară busuioc și se servește.