Prosciutto și legume murate cu brânză este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 4 porții. O porție conține 368 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru bebeluși, cimbru, brânză Parmigiano-reggiano grosolan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Prosciutto Și Fontina Panini Cu Pesto De Rucola Și Shal Murat, Legume Murate, și Legume Murate.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile, ceapa, conopida, cimbrul, fulgii de ardei roșu, oțetul și sarea după gust într-un bol. Aruncați bine pentru a combina, acoperiți și lăsați să stea în afara frigiderului cel puțin o oră, amestecând o dată sau de două ori. Acest lucru va fel de găti legume și ușor murarea-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Paste Paccheri De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Inele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Pe o foaie mare de copt căptușită cu un covor de silicon sau hârtie pergament, Faceți 4 cercuri plate de parmigiano-reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Coaceți 8 până la 9 minute sau până când brânza arată aurie și dantelată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți rundele de brânză din cuptor și lăsați să se răcească pe foaia de copt timp de 1 până la 2 minute, apoi slăbiți-le cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lasă să se răcească complet.
6
Împărțiți prosciutto între 4 plăci. Aruncați amestecul de ciuperci cu rucola și o picătură de ulei de finisare big fat. Gustați pentru a vă asigura că amestecul este delicios. Aranjați o grămadă de amestec de legume deasupra prosciutto pe fiecare farfurie. Zdrobiți discurile parmigiano deasupra.