Prosciutto Piure De Cartofi
Prosciutto piure de cartofi este un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 8 și costă 89 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 305 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de frunze de busuioc, prosciutto, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Încercați Piureul de cartofi al Lisei cu Prosciutto, Piure de cartofi cu Prosciutto și parmezan, și Piure de cartofi trufat cu Prosciutto și rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți 1 litru de apă la fierbere.
Curățați și clătiți cartofii; tăiați în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofii în apă clocotită; acoperiți și reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu și fierbeți până când cartofii se zdrobesc ușor, 10 până la 12 minute.
Între timp, într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, încălziți 1 cană de lapte și usturoi până la abur, aproximativ 5 minute. (Sau într-un recipient cu 2 cani pentru microunde, încălziți laptele și usturoiul într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) până la abur, 1 până la 2 minute.)
Scurgeți cartofii și reveniți la tigaie.
Adăugați amestecul de lapte fierbinte, uleiul, brânza, busuiocul și ardeiul. Mash cu un masher de cartofi sau un mixer electric până când cartofii sunt la fel de cocoloși sau netezi pe cât doriți, adăugând puțin mai mult lapte pentru o textură mai moale și mai cremoasă, dacă doriți. Se amestecă prosciutto în amestec.
Se adaugă sare și piper după gust.