Prosciutto parmezan și Bruschetta de nuci de pin
Prosciutto parmezan și pin nuci Bruschetta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 120 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 44 de cenți pe porție. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, unt, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sparanghel prăjit cu Prosciutto, nuci de pin și parmezan ras, Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, și treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, cremă untul. Amestecați în prosciutto, parmezan și piper negru măcinat.
Așezați baghetele pe o foaie medie de copt.
Se încălzește în cuptorul preîncălzit până se prăjește ușor, aproximativ 10 minute.
Întindeți feliile de baghetă cu amestecul de unt. Aranjați pe un platou mare de servire.
Se presară cu nuci de pin.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.