Prosciutto Palmiers

Prosciutto Palmiers
Prosciutto Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 118 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, prosciutto, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Palmieri savuroși cu Prosciutto, parmezan și muștar, Palmieri De Cacao, și Palmieri De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați pasta de roșii și apa într-un castron mic; pus deoparte.Praf generos o suprafață de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Așezați patiseria dezghețată pe suprafața de lucru pregătită, pudrați ușor patiseria cu făină și, folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați-o într-un dreptunghi de 10 pe 13 inci.Folosind o perie de patiserie, acoperiți uniform suprafața patiseriei cu amestecul de roșii-apă, folosind tot. Aranjați feliile de prosciutto într-un singur strat peste pasta de roșii, suprapunându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
ProsciuttoProsciutto
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Presărați brânza uniform peste prosciutto.Îndoiți fiecare dintre laturile lungi ale patiseriei spre centru până se întâlnesc. Îndoiți din nou de-a lungul cusăturii centrale, ca și cum ați închide o carte. Înfășurați ruloul în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 30 de minute între timp, încălziți cuptorul la 400 km F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.Când ruloul de patiserie este gata, scoateți-l din frigider și aruncați folia de plastic. Folosind un cuțit zimțat, tăiați aproximativ 1/2 inch de fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Tăiați ruloul transversal în felii de 1/2 inch. Aranjați feliile pe foile de copt pregătite la aproximativ 1 inch distanță. Ar trebui să aveți aproximativ 12 palmieri pe fiecare foaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți până când palmierii se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți foile de copt din cuptor și răsturnați palmierii cu o spatulă plată. Reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 8 până la 10 minute în plus.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Scoateți palmierii pe o grătar pentru a se răci complet. Dacă nu serviți imediat, păstrați la temperatura camerei într-un recipient cu capac etanș până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista