Prosciutto Palmiers
Prosciutto Palmiers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 118 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați pasta de roșii, prosciutto, foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Palmieri savuroși cu Prosciutto, parmezan și muștar, Palmieri De Cacao, și Palmieri De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați pasta de roșii și apa într-un castron mic; pus deoparte.Praf generos o suprafață de lucru cu făină.
Așezați patiseria dezghețată pe suprafața de lucru pregătită, pudrați ușor patiseria cu făină și, folosind un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza, tăiați-o într-un dreptunghi de 10 pe 13 inci.Folosind o perie de patiserie, acoperiți uniform suprafața patiseriei cu amestecul de roșii-apă, folosind tot. Aranjați feliile de prosciutto într-un singur strat peste pasta de roșii, suprapunându-se ușor.
Presărați brânza uniform peste prosciutto.Îndoiți fiecare dintre laturile lungi ale patiseriei spre centru până se întâlnesc. Îndoiți din nou de-a lungul cusăturii centrale, ca și cum ați închide o carte. Înfășurați ruloul în folie de plastic și dați-l la frigider până când este ferm, aproximativ 30 de minute între timp, încălziți cuptorul la 400 km F și aranjați rafturile pentru a împărți cuptorul în treimi. Tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament și dați deoparte.Când ruloul de patiserie este gata, scoateți-l din frigider și aruncați folia de plastic. Folosind un cuțit zimțat, tăiați aproximativ 1/2 inch de fiecare capăt.
Tăiați ruloul transversal în felii de 1/2 inch. Aranjați feliile pe foile de copt pregătite la aproximativ 1 inch distanță. Ar trebui să aveți aproximativ 12 palmieri pe fiecare foaie.
Coaceți până când palmierii se rumenesc ușor, aproximativ 8 până la 10 minute.
Scoateți foile de copt din cuptor și răsturnați palmierii cu o spatulă plată. Reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 8 până la 10 minute în plus.
Scoateți palmierii pe o grătar pentru a se răci complet. Dacă nu serviți imediat, păstrați la temperatura camerei într-un recipient cu capac etanș până la 6 ore.