Prosciutto la grătar smochine învelite umplute cu Gorgonzola Dolce

Prosciutto la gratar înfășurat smochine umplute cu Gorgonzola Dolce este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 48. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, prosciutto, gorgonzola dolce și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Prosciutto Înfășurat Gorgonzola Smochine Umplute, Gorgonzola Dolce cu smochine și Port, și Smochine proaspete umplute și învelite cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la mediu-înalt.
Stropiți fiecare jumătate de smochin cu oțet și umpleți fiecare centru de smochine cu 1 lingură de brânză.
Presărați câteva fulgi de ardei roșu zdrobit deasupra brânzei și înfășurați fiecare smochin cu o felie de prosciutto. Vopsiți foarte ușor exteriorul fiecărei smochine cu ulei de măsline.
Puneți smochinele pe grătar. Ideea aici este că vrem să grătăm smochinele ușor pentru a găti smochinul până la capăt, dar pentru a obține în continuare char-ul la exterior. Grătați smochinele pe toate părțile, astfel încât prosciutto-ul să înceapă să devină crocant și smochinul să se simtă moale atunci când este stors, 5 până la 6 minute.
Stropiți câteva picături de balsamic pe fiecare și serviți. Este figgy delicios!