Prosciutto-filet de porc umplut cu sos de ciuperci
Prosciutto-filetul de porc umplut cu sos de ciuperci este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 327 calorii, 35g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, pesmet din pâine, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Filet de porc umplut cu sos de ciuperci Shiitake, Filet de porc umplut cu ciuperci sărate, și Filet de porc umplut cu spanac, ardei gras prăjit, ciuperci și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați filetele unul lângă altul pe suprafața de lucru cu capătul gros al unuia lângă capătul subțire al celuilalt. Se suprapun ușor fâșiile de prosciutto transversal în jos lungimea cărnii de porc (prosciutto va atârna peste carnea de porc pe ambele părți).
Amestecați pesmetul, 1 linguriță de rozmarin și 1 linguriță de cimbru într-un castron mic.
Adăugați 1 lingură de ulei; aruncați pentru a amesteca.
Presărați amestecul de firimituri deasupra prosciutto pe 1 Filet de porc. Îndoiți prosciutto pentru a acoperi umplutura și rulați al doilea filet peste prosciutto și umpleți mai întâi. Folosind sfoară de bucătărie, legați filetele și umpleți-le împreună în 4 sau 5 locuri pentru a face friptură în formă de cilindru.
Se amestecă sare, piper, 1 linguriță de rozmarin și 1 linguriță de cimbru într-un castron mic. Frecați amestecul de plante în afara fripturii.
Lăsați să stea 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Se adaugă friptura și saut până se rumenesc, întorcându-se cu clești, aproximativ 7 minute.
Puneți tigaia cu friptură în cuptor. Prăjiți carnea de porc până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a cărnii de porc înregistrează 145 de minute, aproximativ 35 de minute.
Transferați friptura pe platou; cort liber cu folie pentru a se menține cald (temperatura va crește cu 5 până la 10 grade pe măsură ce carnea de porc stă).
Puneți aceeași tigaie la foc mediu.
Se adauga ciupercile si usturoiul; saut pana cand ciupercile incep sa se rumeneasca, aproximativ 6 minute.
Adăugați vin și bulion. Se fierbe până când sosul se îngroașă suficient pentru a acoperi lingura, răzuind bucăți rumenite, aproximativ 12 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați friptura transversal în felii groase de 1/2 inch; se servește cu sos de ciuperci.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Yacochuya San Pedro de Yacochuya Malbec cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec]()
Yacochuya San Pedro De Yacochuya Malbec
Un nas primitor de fum, gudron, lemn dulce, soia, cireș negru și coacăz negru. Acest lucru duce la un vin plin de corp, cu straturi de fructe suculente, adâncime și concentrare excelente și un finisaj lung și pur. Amestec: 85% Malbec și 15% Cabernet Sauvignon