Prosciutto crocant și salată de portocale
Prosciutto crocant și salata de portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 296 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de migdale tăiate, portocale, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de pepene galben și Prosciutto crocantă, Salată De Spanac Cu Sardine Și Prosciutto Crocant, și Rețetă De Salată De Mazăre, Feta Și Prosciutto Crocantă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F. În castron mic, se bat ingredientele de vinaigretă cu biciul până se omogenizează bine; pus deoparte.
Așezați prosciutto pe raft în tava de copt cu părțile laterale.
Coaceți 7 până la 10 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, aruncați rucola cu vinetă.
Pentru a face fiecare salată, așezați 1 cană de rucola pe farfuria de servire.
Se presară cu brânză și migdale. Aranjați secțiunile portocalii în cerc deasupra.
Se presară cu curmale tocate.
Așezați 1 felie de prosciutto crocantă deasupra. Aranjați 4 sferturi de date în jurul marginii plăcii.