Prosciutto-Ciuperci Umplute
Prosciutto-Umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar dijon, coajă de lămâie, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brânză de capră și ciuperci umplute cu prosciutto, Pui cu Prosciutto și ciuperci, și Cartofi de două ori coapte cu ciuperci și Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Scoateți tulpinile din ciuperci. Tăiați fin suficiente tulpini de ciuperci pentru a egala 1/3 cană. Aruncați tulpinile de ciuperci rămase.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați prosciutto, arpagic și tulpini de ciuperci tocate. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand prosciutto-ul este crocant si tulpinile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la minim.
Adăugați crema de brânză, muștarul, coaja de lămâie, tarhonul și piperul, amestecând până când amestecul este combinat.
Puneți amestecul de brânză cremă uniform în capacele de ciuperci; așezați pe o foaie de copt cu margini.