Prosciutto-Ciuperci Umplute

Prosciutto-Ciuperci Umplute
Prosciutto-Umplute ciuperci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 36 și costă 30 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 37 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de muștar dijon, coajă de lămâie, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 53 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Brânză de capră și ciuperci umplute cu prosciutto, Pui cu Prosciutto și ciuperci, și Cartofi de două ori coapte cu ciuperci și Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scoateți tulpinile din ciuperci. Tăiați fin suficiente tulpini de ciuperci pentru a egala 1/3 cană. Aruncați tulpinile de ciuperci rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați prosciutto, arpagic și tulpini de ciuperci tocate. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand prosciutto-ul este crocant si tulpinile sunt fragede, aproximativ 6 minute. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Adăugați crema de brânză, muștarul, coaja de lămâie, tarhonul și piperul, amestecând până când amestecul este combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
6
Scoateți din căldură.
7
Puneți amestecul de brânză cremă uniform în capacele de ciuperci; așezați pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
8
Coaceți 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În53 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista