Propriul Meu Tort De Fructe De Crăciun Din Caraibe, Cunoscut Și Sub Numele De Tort Grozav
Propriul meu tort de fructe de Crăciun din Caraibe, cunoscut și sub numele de tort grozav, necesită în jur 5 ore și 24 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 778 calorii, 8g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării din America Centrală. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ tort de fructe de Crăciun fără ouă, cum se face tort de fructe de Crăciun, Tort De Fructe De Crăciun, și Tort De Fructe De Crăciun.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Pinot Gris, Riesling
Gewurztraminer, Pinot Gris și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Serviți aceste vinuri răcite, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
![Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer]()
Domaines Schlumberger Les Princes Abbes Gewurztraminer
Probabil cel mai faimos vin Alsaciei, Traminer a venit la noi din nordul Italiei și datează din secolul al 16-lea. Gewurztraminer (literalmente Traminer picant sau mosc) este o selecție a celor mai parfumate Traminere și a devenit cunoscut sub numele de Gewurztraminer spre 1950. Galben deschis cu reflexii clare. Vinul are o calitate tinerească. Nasul este expresiv și dezvăluie o dominantă florală de trandafir, bujor. Ușor confiate, se percepe fructul exotic, litchi și după aerare, se descoperă note de ghimbir și un indiciu de mentol. Nasul prezintă o tipicitate frumoasă, fără extravaganță, dar cu precizie. Debutul în gură este amplu și moale, viguros; evoluează pe un mediu cu o promptitudine răcoritoare. Aceleași arome de fructe exotice, ghimbir și floral de trandafir percepute în nas se găsesc, cu o ușoară atingere de amărăciune pe finisaj. Asociați-vă cu bucătăria condimentată și aromată, cum ar fi bucătăria asiatică/fusion, ceviches Peruvian și alimente atât cu condimente, cât și cu elemente de fructe.