Produse de patiserie umplute cu Ricotta ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 167 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 336 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ricotta, zahăr granulat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Produse De Patiserie Umplute Cu Varză, Produse De Patiserie Umplute Cu Piersici, și Produse De Patiserie Umplute Cu Dovleac.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună 3 căni de făină și sare de mare într-un castron de mixer la viteză moderat mică, apoi se bate în apă. Strângeți ușor o mână mică de aluat: ar trebui să se țină împreună fără să se destrame. Dacă nu, adăugați mai multă apă câte 1 linguriță, bătând după fiecare adăugare și continuând să testați. Continuați să bateți la viteză moderat mică până când aluatul formează o bilă, aproximativ 5 minute (aluatul nu va fi neted).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Înjumătățiți aluatul și întindeți fiecare jumătate într - un dreptunghi dur de 12 pe 5 inci (grosime de 1/4 inch) cu un sucitor. Puneți aluatul pe o foaie de copt ușor făinată și acoperiți cu folie de plastic. Setați role netede ale mașinii de paste la cea mai largă setare. Alimentați 1 bucată de aluat prin role de 6 ori, pliați în jumătate de fiecare dată. Hrăniți bucata de aluat rămasă prin role în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Paste
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Foaie De Copt
Folie De Plastic
știft De Rulare
3
Stivați ambele bucăți de aluat și, folosind sucitorul, rulați împreună pentru a forma o bucată de 1 (1/2 inch grosime). Alimentați aluatul prin role de încă 10 ori, pliați în jumătate de fiecare dată. Îndoiți aluatul în jumătate transversal, apoi pliați din nou în jumătate. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, cel puțin 2 ore și până la
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
știft De Rulare
4
Bateți împreună untul și untura într-un castron cu mixerul până când sunt palide și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Aluat sfert. Păstrând bucățile rămase acoperite cu folie de plastic, întindeți 1 bucată de aluat într - un dreptunghi dur de 4 x 8 inci (grosime de 1/4 inch) pe o suprafață ușor făinată. Alimentați dreptunghiul prin rolele mașinii de paste (aluat de praf cu făină, după cum este necesar, pentru a preveni lipirea), făcând spațiu între role mai îngust de fiecare dată, până când aluatul a trecut prin cea mai îngustă setare (banda de aluat va avea aproximativ 4 picioare lungime). Acoperiți banda lejer cu folie de plastic. Hrăniți o altă bucată de aluat prin role în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Paste
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De Paste
Folie De Plastic
6
Puneți 1 fâșie de aluat pe suprafața ușor făinată și tăiați capetele pentru a face uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
7
Întindeți 3 linguri de unt de untură uniform pe bandă cu spatula offset. Întindeți ușor banda până la 9 inci lățime cu degetele, mișcându-vă încet în jos lungimea benzii. Începând de la un capăt scurt, înfășurați cu atenție și strâns banda, oprindu-vă cu 1 inch înainte de sfârșit, apoi acoperiți ușor cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Untură
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Folie De Plastic
8
Întindeți alte benzi de aluat cu 3 linguri de unt de untură și întindeți-le la 9 inci în același mod (nu se rostogolește). Suprapuneți 1 inch dintr-un capăt scurt pe capătul expus al primei role, apoi continuați să rulați prima rolă pentru a forma un cilindru strâns (aproximativ 9 inci lungime și 2 inci în diametru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Untură
Rola
9
Alimentați restul de 2 bucăți de aluat prin role și faceți un alt cilindru strâns în același mod. Înfășurați bine cilindrii în folie de plastic și răciți până la fermitate, cel puțin 3 ore. Răciți untul de untură rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Aluat
Untură
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aduceți zahărul și apa la fiert într-o cratiță de 2 litri la foc moderat, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați făina de semolă într-un flux lent și constant, amestecând și gătiți, amestecând, până când amestecul devine o pastă groasă și grea, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Grâu
3
Transferați pe o foaie de copt și întindeți 1/4 inch grosime. Se răcește, acoperit cu hârtie de ceară, până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Hârtie De Ceară
4
Rupeți grișul în bucăți și amestecați într-un castron de mixer la viteză mică pentru a se rupe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați gălbenușurile, vanilia, sarea de mare și scorțișoara și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Sare De Mare
Vanilie
Gălbenuș De Ou
6
Se amestecă ricotta și coaja de portocală confiată la viteză mică. Se pune lingura în punga de patiserie și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Confiată
Brânză Ricotta
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Linia 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Cuptor
2
Scoateți untul de untură rămas din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Untură
3
Lucrând cu 1 cilindru la un moment dat, tăiați aproximativ 1/2 inch de la fiecare capăt, apoi tăiați cilindrii în felii groase de 3/4 inch (aproximativ 12).
4
Așezați 1 felie plat pe suprafața de lucru și aplatizați ușor într-o rundă de 4 inci cu călcâiul mâinii, începând în centru și murdărind în toate direcțiile.
1
Răzuiți cu grijă suprafața de lucru rotundă cu un cuțit sau o spatulă metalică. Puneți degetele mari Sub rotund și primele două degete ale fiecărei mâini deasupra, apoi împingeți ușor centrul în sus cu degetele mari și trageți simultan partea în jos cu degetele, păstrând straturile care se suprapun ușor (imaginați-vă o ceașcă de călătorie pliabilă).
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
2
Cupping con în palma mâinii, țeavă în aproximativ 3 linguri de umplere. Ciupiți marginile aluatului împreună pentru a sigila și puneți produse de patiserie pe o foaie de copt. Formați și umpleți mai multe sfogliatelle în același mod cu feliile rămase și cilindrul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Ungeți sfogliatelle cu puțin unt de untură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Untură
4
Coaceți în loturi în mijlocul cuptorului (păstrați al doilea lot acoperit cu folie de plastic în timp ce se coace mai întâi), perindând cu untul de untură rămas de două ori în timpul coacerii, până când este foarte crocant și maro auriu, aproximativ 30 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Untură
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
5
Transferați produsele de patiserie într-un raft pentru a se răci ușor, apoi serviți.
1
* Făina fină de semolă nu este etichetată ca atare pe ambalaj, dar dacă nu scrie "grosier", atunci aveți produsul potrivit.* Cilindrii de aluat pot fi răciți până la 2 zile sau congelați 1 lună. Dezghețați înainte de a continua.* Umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.* Sfogliatelle umplute (înainte de a fi periate cu unt de untură și coapte) pot fi făcute cu 1 zi înainte și răcite, acoperite sau congelate cu 1 lună, învelite bine în folie de plastic. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.* Sfogliatelle se consumă cel mai bine proaspete din cuptor. Dacă aveți resturi, reîncălziți-le într-un cuptor de 350 km f aproximativ 8 minute.