Produse de patiserie pentru plăcinte și tarte
Produse de patiserie pentru plăcinte și tarte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, sare, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Torturi Cu Ouă Pentru Micul Dejun Cu Foietaj, Tarte Cu Roșii De Patiserie, și Tarte Cu Roșii De Patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar). Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați runda turtită de patiserie în folie de plastic și refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Rulați produse de patiserie, folosind sucitor cu făină, în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu capul în jos sau cu 3 inci mai mare decât tigaia de tartă de 10 sau 11 inci. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în farfurie, apăsând ferm pe fund și lateral și având grijă să nu întindeți patiseria, ceea ce o va face să se micșoreze atunci când este coaptă. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Continuați cu instrucțiunile din rețeta de plăcintă.
Încălziți cuptorul la 246°.
Se amestecă făina și sarea într-un castron mediu.
Tăiați în scurtare, folosind blender de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Presărați cu apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar). Adunați produse de patiserie într-o minge. Forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Înfășurați runda turtită de patiserie în folie de plastic și refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Rulați produse de patiserie, folosind sucitor cu făină, în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Pentru plăcintă, tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii de plăcintă. Ori și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut după cum doriți. Pentru tartă, tăiați marginea superioară a produselor de patiserie chiar și cu partea superioară a tigaiei. Înțepați bine fundul și partea de patiserie cu furculița.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc; se răcește pe grătar.
Se amestecă 2 căni de făină și 1 linguriță de sare într-un castron mediu.
Tăiați în 2/3 cană plus 2 linguri de scurtare, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presară cu 4 până la 6 linguri de apă rece, câte 1 lingură, aruncând cu furculița până când toată făina este umezită și patiseria aproape lasă partea bolului (se poate adăuga 1 până la 2 lingurițe mai multă apă, dacă este necesar). Adunați produse de patiserie într-o minge. Împărțiți în jumătate și formați în 2 runde aplatizate pe suprafața ușor făinată. Înfășurați runde aplatizate de patiserie în folie de plastic și refrigerați aproximativ 45 de minute sau până când aluatul este ferm și rece, dar flexibil. Acest lucru permite scurtarea să devină ușor fermă, ceea ce ajută la creșterea aluatului copt. Dacă este refrigerat mai mult timp, lăsați patiseria să se înmoaie ușor înainte de rulare.
Rulați o rundă pe suprafața ușor făinată, folosind sucitorul făinat, în cerc cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă din sticlă de 9 inci cu susul în jos. Îndoiți patiseria în sferturi; așezați în farfurie. Desfaceți și ușurați în placă, apăsând ferm pe partea inferioară și laterală. Lingura de umplere dorită în placa de plăcintă căptușită cu patiserie.
Rulați altă rundă de patiserie. Îndoiți în sferturi și tăiați fante, astfel încât aburul să poată scăpa. Desfaceți patiseria superioară peste umplutură; tăiați marginea deasupra la 1 inch de marginea plăcii. Îndoiți și rotiți marginea superioară sub marginea inferioară, apăsând pe jantă pentru a sigila; flaut după cum doriți. Continuați conform instrucțiunilor din rețeta de plăcintă sau tartă.