Produse de patiserie cu brânză și Marmite
Cheese & Marmite pasties ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 529 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la BBC Good Food necesită cartofi, cheddar Matur, pesmet și ceapă de primăvară. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 426 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, care este super. Rețete similare sunt Biscuiți cu brânză și Marmite, Iubește-l sau urăște - l-marmite și paie de brânză cu o răsucire!, și Produse de patiserie cu brânză și spanac.
Instrucțiuni
Puneți cartoful ras, brânza, pesmetul și ceapa de primăvară într-un bol de amestecare cu 1 ou.
Presărați peste 1 linguriță de sare și mult piper negru proaspăt măcinat.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată până la puțin mai groasă decât o monedă de 1. Folosiți o farfurie sau un castron de 16-17 cm pentru a tăia 6 cercuri de produse de patiserie, poate fi necesar să rulați din nou garniturile pentru a obține ultimul. Încălziți Marmita într-o tigaie mică sau în cuptorul cu microunde cu un strop de apă, astfel încât să fie puțin mai rulantă, apoi periați peste fiecare cerc, lăsând o margine de 2-3 cm în jurul fiecărei margini.
Împărțiți umplutura între mijlocul fiecărui cerc, apoi bateți oul rămas și periați puțin în jurul fiecărei margini. Pentru fiecare, aduceți 2 laturi de patiserie pentru a se întâlni peste umplutură și ciupiți și sertizați pentru a sigila într-o formă pastoasă. Dacă mâncați imediat, transferați pastele pe o foaie de copt și răciți în timp ce încălziți cuptorul la ventilator/gaz 160C/140C
Sau lăsați pe tavă, înfășurați bine în folie alimentară și congelați până la 3 luni.
Periați pastele peste tot cu mai mult ou.
Coaceți timp de 50 de minute-1 oră până se rumenesc și sunt crocante. Mănâncă cald sau rece în următoarele 24 de ore.