Prime Rib au Jus cu budincă Yorkshire

Prime Rib au Jus cu budincă Yorkshire
Prime Rib au Jus cu budinca Yorkshire ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $ 8.99 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1478 calorii, 70g de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, friptura de coaste de vită, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Rețete similare includ Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire, Mini coaste Prime și budinci Yorkshire, și Budinca Yorkshire.

Instrucțiuni

1
Așezați partea de os prăjită în jos într-o tigaie de prăjire și folosiți un cuțit ascuțit pentru a arunca 24 de găuri mici de 1 inch adâncime pe toată friptura. Umpleți fiecare gaură cu o bucată de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Se presară cu 3/4 linguriță de sare și mult piper negru. Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 2 ore. Acest lucru va elimina frigul și va permite cărnii să gătească mai uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Între timp, bateți împreună ouăle și laptele cu un vârf de sare până se omogenizează. Se amestecă făina până se omogenizează. Acoperiți aluatul de budincă Yorkshire și puneți-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Gătiti friptura în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul cărnii ajunge la 140 de grade F (60 de grade C), aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaia de prăjire, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-un loc cald în timp ce faceți budinca Yorkshire. Măsurați 1/2 cană din grăsimea de vită și împărțiți între 12 cutii de briose; turnați grăsimea rămasă, dar salvați tigaia de prăjire pentru a face jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De VităGrăsime De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
7
Introduceți cutiile de brioșă umplute cu grăsime în cuptor și rotiți temperatura până la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați conservele de briose să se preîncălzească timp de 10 minute, apoi umpleți 3/4 complet cu aluatul refrigerat și reveniți la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți 20 până la 25 de minute până când budincile au crescut înalte și sunt maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
În timp ce budincile din Yorkshire se coc, așezați tigaia pe aragaz la foc mediu-mare. Se amestecă vinul și se aduce la foc mic în timp ce se răzuiește pentru a dizolva picăturile de tigaie; se toarnă bulionul de vită și se întoarce la foc mic. Gatiti 10 minute, apoi strecurati si serviti cu friptura si budincile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista