Prime Rib au Jus cu budincă Yorkshire
Prime Rib au Jus cu budinca Yorkshire ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $ 8.99 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1478 calorii, 70g de proteine, și 111g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, friptura de coaste de vită, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 60 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 91%. Rețete similare includ Friptură prim coaste de carne de vită cu budinca Yorkshire, Mini coaste Prime și budinci Yorkshire, și Budinca Yorkshire.
Instrucțiuni
Așezați partea de os prăjită în jos într-o tigaie de prăjire și folosiți un cuțit ascuțit pentru a arunca 24 de găuri mici de 1 inch adâncime pe toată friptura. Umpleți fiecare gaură cu o bucată de usturoi.
Se presară cu 3/4 linguriță de sare și mult piper negru. Lăsați friptura să stea la temperatura camerei timp de 2 ore. Acest lucru va elimina frigul și va permite cărnii să gătească mai uniform.
Între timp, bateți împreună ouăle și laptele cu un vârf de sare până se omogenizează. Se amestecă făina până se omogenizează. Acoperiți aluatul de budincă Yorkshire și puneți-l la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Gătiti friptura în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi coborâți focul la 350 de grade F (175 grade C) și continuați să prăjiți până când un termometru de carne introdus în centrul cărnii ajunge la 140 de grade F (60 de grade C), aproximativ 1 oră.
Când friptura este gata, scoateți-o din tigaia de prăjire, acoperiți cu folie de aluminiu și lăsați să se odihnească într-un loc cald în timp ce faceți budinca Yorkshire. Măsurați 1/2 cană din grăsimea de vită și împărțiți între 12 cutii de briose; turnați grăsimea rămasă, dar salvați tigaia de prăjire pentru a face jus.
Introduceți cutiile de brioșă umplute cu grăsime în cuptor și rotiți temperatura până la 425 grade F (220 grade C).
Lăsați conservele de briose să se preîncălzească timp de 10 minute, apoi umpleți 3/4 complet cu aluatul refrigerat și reveniți la cuptor.
Coaceți 20 până la 25 de minute până când budincile au crescut înalte și sunt maro auriu.
În timp ce budincile din Yorkshire se coc, așezați tigaia pe aragaz la foc mediu-mare. Se amestecă vinul și se aduce la foc mic în timp ce se răzuiește pentru a dizolva picăturile de tigaie; se toarnă bulionul de vită și se întoarce la foc mic. Gatiti 10 minute, apoi strecurati si serviti cu friptura si budincile.