Prepeliță prăjită cu ciuperci sălbatice

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Prepelița prăjită cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 111g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1134 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $15.77 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prepeliță semi-dezosată, smântână grea, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Prăjit Și Ciuperci Sălbatice, Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu, și Boluri de mămăligă de salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a curăța ciupercile, spălați-le într-un castron cu apă rece, aruncând ușor pentru a nu le zdrobi. Repetați de 2 ori. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele și răzuiți tulpinile, îndepărtând stratul exterior.
Lăsați să se usuce bine pe prosoape de hârtie la temperatura camerei sau neacoperite în frigider—Acest lucru ar putea dura până la câteva ore și se poate face cu o zi înainte.
Într-o tigaie mare saut la foc mare, încălziți 1 linguriță de ulei.
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu și adăugați portul, răzuind orice bucăți maro de pe fund. Reduceți până când lichidul are o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute.
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, curățați cuburile de pui și ficatul; adăugați încet albușurile, apoi smântâna.
Se amestecă până se combină bine. Treceți piureul de pasăre printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron. Tăiați aproximativ ciupercile răcite și adăugați (cu orice suc rezidual) în vasul cu piureul de pasăre.
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați prepelița în interior și în exterior cu sare.
Scoateți piureul de pasăre într-o pungă de conducte de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch sau o pungă mare de depozitare din plastic cu un colț de 1/2 inch tăiat. Puneți piureul în fiecare corp de prepeliță și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Încălziți o tigaie mare din fontă sau cu fund greu, rezistentă la cuptor, saut saut, la foc mediu.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și rumeniți prepelița pe toate părțile. Poate fi necesar să lucrați în loturi.
Transferați tigaia în cuptor (folosiți două tigăi sau transferați într-o tigaie mare, dacă este necesar) și prăjiți prepelița timp de 30 de minute, sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul Prepeliței înregistrează 155 F.
Lăsați să se odihnească în tigaie timp de 5 minute înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea Summerland: rețete pentru sărbătorirea cu ospitalitatea sudică de Anne Stiles Quatrano. 2013 Anne Quatrano; fotografii 2013 Brian Woodcock. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.