Prepeliță prăjită cu ciuperci sălbatice

Prepeliță prăjită cu ciuperci sălbatice
Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Prepelița prăjită cu ciuperci sălbatice ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 111g de proteine, 67g de grăsime, și un total de 1134 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $15.77 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de prepeliță semi-dezosată, smântână grea, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sparanghel Prăjit Și Ciuperci Sălbatice, Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu, și Boluri de mămăligă de salvie cu varză de Bruxelles prăjită și ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a curăța ciupercile, spălați-le într-un castron cu apă rece, aruncând ușor pentru a nu le zdrobi. Repetați de 2 ori. Folosind un cuțit de tăiat, tăiați capetele și răzuiți tulpinile, îndepărtând stratul exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Lăsați să se usuce bine pe prosoape de hârtie la temperatura camerei sau neacoperite în frigider—Acest lucru ar putea dura până la câteva ore și se poate face cu o zi înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Într-o tigaie mare saut la foc mare, încălziți 1 linguriță de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați ciupercile și gătiți până se rumenesc. Reduceți căldura la mediu și adăugați portul, răzuind orice bucăți maro de pe fund. Reduceți până când lichidul are o consistență siropoasă, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
PortPort
5
Într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel, curățați cuburile de pui și ficatul; adăugați încet albușurile, apoi smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pui întregPui întreg
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
6
Se amestecă până se combină bine. Treceți piureul de pasăre printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-un castron. Tăiați aproximativ ciupercile răcite și adăugați (cu orice suc rezidual) în vasul cu piureul de pasăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Păsări De CurtePăsări De Curte
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. condimentați prepelița în interior și în exterior cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți piureul de pasăre într-o pungă de conducte de patiserie prevăzută cu un vârf rotund de 1/2 inch sau o pungă mare de depozitare din plastic cu un colț de 1/2 inch tăiat. Puneți piureul în fiecare corp de prepeliță și legați picioarele împreună cu sfoara măcelarului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păsări De CurtePăsări De Curte
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
9
Încălziți o tigaie mare din fontă sau cu fund greu, rezistentă la cuptor, saut saut, la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați restul de 1 lingură de ulei și rumeniți prepelița pe toate părțile. Poate fi necesar să lucrați în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Ulei De GătitUlei De Gătit
11
Transferați tigaia în cuptor (folosiți două tigăi sau transferați într-o tigaie mare, dacă este necesar) și prăjiți prepelița timp de 30 de minute, sau până când un termometru pentru carne introdus în centrul Prepeliței înregistrează 155 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
12
Lăsați să se odihnească în tigaie timp de 5 minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Retipărit cu permisiunea Summerland: rețete pentru sărbătorirea cu ospitalitatea sudică de Anne Stiles Quatrano. 2013 Anne Quatrano; fotografii 2013 Brian Woodcock. Publicat de Rizzoli International Publications, Inc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista