Prepeliță La Grătar Cu Mango Și Rucola
Prepelița la grătar cu Mango și Rucola este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,57 USD pe porție. O porție conține 389 calorii, 22g de proteine, și 27G de grăsime. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de crenguțe de tarhon, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Cina în seara asta: salată de mere, rucola și Pancetta cu ouă de prepeliță, Prepeliță La Grătar Cu Miso, și Prepeliță Asiatică La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. frecați ușor prepelița cu ulei de măsline, apoi condimentați cu sare și piper și frecați cu pudra de curry și ghimbir.
Așezați prepelița într-o tigaie, tăiată cu fața în jos, deasupra crenguțelor de tarhon și adăugați feliile de mango, astfel încât să poată absorbi aroma ierburilor și a ghimbirului. Se lasă deoparte la frigider pentru 30 de minute.Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar la foc mediu. Grătiți feliile de mango până când au semne vizibile de grătar pe fiecare parte, apoi aranjați feliile pe un platou de servire.
Scoateți prepelița din frecarea condimentelor și rezervați orice frecare rămasă în tigaie.
Așezați jumătățile de prepeliță pe grătar sau tigaie și grătiți până când pielea s-a rumenit, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați prepelița în cuptor pentru a se încălzi.În timp ce prepelița se gătește la grătar, încălziți o tigaie la foc mediu și răzuiți oricare dintre condimentele rămase frecați în tigaie.
Adăugați șalotele și resturile de mango tăiate cubulețe în tigaie și gătiți până se caramelizează ușor.
Adăugați coaja de portocală și sucul și continuați să gătiți până când sucul s-a evaporat complet. Se amestecă zahărul.
Adăugați rucola în tigaie și gătiți până s-a ofilit.
Transferați rucola în platoul de servire cu feliile de mango. Aranjați prepelița la grătar deasupra și presărați cu arpagic și julienne de mango.
Se servește cald.Nota bucătarului: o julienne fină este o tăietură de mărimea unui chibrit.
Tăiați legumele în felii care au o grosime de aproximativ 1/16 inci și apoi tăiați-le pe 1/16 inci. Nu ar trebui să depășească 1 1/2 inci, astfel încât să nu fie greoaie de mâncat.Încercați aceste feluri de mâncare de pasăre la grătar pe Food Republic:pui la grătar sub o rețetă de cărămidă
Rețetă De Jumătate De Pui Cu Ghimbir-Usturoi
Rețetă De Burger De Pui Măcinat