Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice

Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice
Prepelița glazurată cu smochine și balsamice este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper măcinat grosier, sfoară de bucătărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Friptură de prepeliță cu reducere balsamică, și Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se îngroașă ușor. Rezervați jumătate din amestecul de smochine; acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Lăsați amestecul de smochine rămas să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmochineSmochine
4
Legați capetele picioarelor de prepeliță împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
5
Așezați prepelița pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu sau într-o tigaie de prăjire superficială și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
PrepelițăPrepeliță
RolaRola
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
6
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Periați prepelița cu generozitate cu amestec de smochine la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți prepelița 30 de minute sau până când carnea de picior nu mai este roz, ungând cu amestec de smochine la fiecare 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
CarneCarne
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Puneți amestecul de smochine răcit rezervat într-o cratiță mică; se amestecă vinul roșu și se gătește la foc mic, amestecând des, 2 minute sau până se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin RoșuVin Roșu
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Serviți prepelița cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
SosSos
11
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 8 ore.
12
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua cu pașii 4 și
13
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
14
Găini Cornish glazurate cu smochine și balsamice: înlocuiți 4 (1 1/4-până la 1 1/2-lb.) Găini Cornish pentru prepeliță. Pregătiți Pasul 1 conform instrucțiunilor; omiteți pasul clătiți găinile cu apă rece și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
ApăApă
SmochineSmochine
15
Așezați găinile, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
16
Tăiați găinile prin coloana vertebrală folosind foarfece de bucătărie pentru a face 2 jumătăți. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din pașii 3 până la 5, crescând al doilea timp de coacere (la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
la 45 de minute.
18
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Timp practic: 20 min.; Timp Total: 1 oră, 40 min.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista