Prepeliță glazurată cu smochine și balsamice
Prepelița glazurată cu smochine și balsamice este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 176 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, piper măcinat grosier, sfoară de bucătărie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum se face un filet de porc glazurat cu smochine în multe mese, Friptură de prepeliță cu reducere balsamică, și Prepeliță glazurată cu miere cu salată Waldorf.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert într-o cratiță mică la foc mediu-mare; reduceți focul la minim și fierbeți 8 până la 10 minute sau până se îngroașă ușor. Rezervați jumătate din amestecul de smochine; acoperiți și răciți.
Lăsați amestecul de smochine rămas să stea la temperatura camerei.
Legați capetele picioarelor de prepeliță împreună cu sfoară.
Așezați prepelița pe o tigaie căptușită cu folie de aluminiu sau într-o tigaie de prăjire superficială și presărați sare.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Periați prepelița cu generozitate cu amestec de smochine la temperatura camerei. Reduceți temperatura cuptorului la 40
Coaceți prepelița 30 de minute sau până când carnea de picior nu mai este roz, ungând cu amestec de smochine la fiecare 10 minute.
Puneți amestecul de smochine răcit rezervat într-o cratiță mică; se amestecă vinul roșu și se gătește la foc mic, amestecând des, 2 minute sau până se încălzește bine.
Serviți prepelița cu sos.
Notă: pentru a face înainte, pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin capacul pasului și răciți până la 8 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 15 minute înainte de a continua cu pașii 4 și
ÎNCERCAȚI ACEASTĂ RĂSUCIRE!
Găini Cornish glazurate cu smochine și balsamice: înlocuiți 4 (1 1/4-până la 1 1/2-lb.) Găini Cornish pentru prepeliță. Pregătiți Pasul 1 conform instrucțiunilor; omiteți pasul clătiți găinile cu apă rece și uscați-le.
Așezați găinile, cu pieptul în jos, pe o tăietură.
Tăiați găinile prin coloana vertebrală folosind foarfece de bucătărie pentru a face 2 jumătăți. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor din pașii 3 până la 5, crescând al doilea timp de coacere (la 40
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire. Timp practic: 20 min.; Timp Total: 1 oră, 40 min.