Prea Mult Tort De Căpșuni

Prea mult tort de căpșuni Necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 549 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de tort de căpșuni, ulei vegetal, amestec instant de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort de burete de căpșuni sănătos cu glazură de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub canelat, cum ar fi o tigaie Bundt.
Combinați amestecul de tort și amestecul de budincă într-un bol. Bateți bine smântâna, uleiul vegetal, ouăle, apa și 1/4 cană de glazură într-un bol separat, apoi amestecați în amestecul de tort și budincă.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tub.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă. Înghețați tortul răcit cu glazura de căpșuni rămasă.