Prea mult tort de căpșuni Necesită în jur 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 549 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. 72 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de amestec de tort de căpșuni, ulei vegetal, amestec instant de budincă de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Toțiretete. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort alb cu umplutură de căpșuni și glazură de cremă de vanilie cu căpșuni, Scratch Strawberry Layer Cake Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort de burete de căpșuni sănătos cu glazură de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub canelat, cum ar fi o tigaie Bundt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Combinați amestecul de tort și amestecul de budincă într-un bol. Bateți bine smântâna, uleiul vegetal, ouăle, apa și 1/4 cană de glazură într-un bol separat, apoi amestecați în amestecul de tort și budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute. Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a scoate să se răcească complet pe un suport de sârmă. Înghețați tortul răcit cu glazura de căpșuni rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr