Praz, slănină și quiche fără crustă Gruyere

Praz, slănină și quiche fără crustă Gruyere
Prazul, slănina și Gruyere quiche fără crustă ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 321 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de brânză elvețiană, sare kosher, gălbenușuri de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Șuncă și Gruyere quiche fără crustă, Spanac De Ciuperci Și Quiche Fără Crustă Gruyere, și Cartofi prăjiți, ceapă caramelizată și quiche fără crustă Gruyere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați rădăcina prazului, lăsând capetele intacte pentru a ține frunzele împreună, apoi înjumătățiți pe lungime. Clătiți bine sub apă curentă pentru a elimina orice granulație prinsă între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați fiecare jumătate în lungimi de 3 inci, păstrând frunzele împreună. Puneți prazul într-o tigaie mare cu apă pentru a acoperi și 1 linguriță de sare. Se fierbe la foc mediu până când prazul este fraged, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Scurgeți excesul de apă, adăugați 2 linguri de unt și gătiți la foc mediu până când marginile prazului sunt maro auriu și dulci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Gatiti slanina intr-o tigaie medie, pana cand este doar crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Periați o tigaie de sticlă sau ceramică de 9 inci cu 2 linguri de unt și presărați parmezanul ras uniform deasupra. Puneți tigaia pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă CeramicăFormă De Plăcintă Ceramică
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Bateti jumătate și jumătate, ouă și gălbenușuri în pahar mare de măsurare ceașcă. Condimentează cu 1/2 linguriță sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Întindeți jumătate de Gruyere uniform în tigaie, zdrobiți slănina deasupra; repetați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GruyereGruyere
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați prazul, rumenit cu fața în sus, pe brânză și turnați crema peste umpluturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
11
Coaceți până când quiche-ul este doar setat în centru, aproximativ 40 până la 50 de minute. Se răcește complet pe un suport înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista