Praz, salată verde și supă Fava
Prazul, salata verde și supa Fava este o fără gluten și vegetarian supă. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 262 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cap de la magazin și ridica CR xvme fra, telina tulpină, qt. supa de pui, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Luni fără carne: vinete vietnameze și salată de praz, Supă De Fasole Fava, și Supă Elegantă De Fava Și Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coastele din salată și tăiați bine coastele și frunzele separat. Puneți frunzele deoparte.
Într-o oală mare, gătiți coaste de salată, praz, țelină, mărar tocat, coajă de lămâie, 1/2 linguriță. sare și 1/4 linguriță. ardei cu unt la foc mediu, amestecând ocazional, până când este foarte fraged, aproximativ 15 minute.
Se amestecă bulionul, se acoperă și se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați frunzele de salată, reduceți focul și fierbeți doar până când salata este fragedă, 1 minut. Puneți deoparte 1 cană de amestec.
Rotiți supa în loturi într-un blender până când este foarte netedă, turnând într-un castron așa cum este amestecat. Întoarceți supa în oală și amestecați supa rezervată și 1 1/2 căni de fasole fava.
Se încălzește, amestecând, la foc mediu până la abur.
Supă de lingură în boluri. Dollop o lingură generoasă de crme frache în fiecare.
Garnisiți cu fasolea fava rămasă și frunzele de mărar și presărați cu piper.
Adăugați mai multă sare și crme frache dacă doriți.
Cum să Dublu-Shell Favas: Face 2 cani 30 minute lacrimă deschis 3 lbs. păstăi fava*.
Adăugați fasolea din păstăi într-o oală cu apă sărată clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti doar pana cand fasolea este frageda sub piele (fanta pentru a verifica), 2 minute.
Scurgeți; clătiți cu apă rece. Cojiți pielea piezoasă rupând fasolea deschisă la capetele rotunjite și scoțând fasolea. * Găsiți la magazine alimentare bine aprovizionate și piețele fermierilor. Faceți înainte: toate, cu excepția peelingului final, până la 1 zi, refrigerate.