Praz răcit în Vinaigrette cu ouă Mimosa

Prazul răcit în Vinaigrette cu ouă Mimosan este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 93G de grăsime, și un total de 1081 calorii. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica vinaigrette, ouă fierte tare, sare și piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Vinetă de praz cu ouă prăjite și Prosciutto afumat, Praz Mimosa Cu Alune Prăjite, și Ouă mimoză cu tapenadă de anghinare.
Instrucțiuni
Îndepărtați mai multe straturi de frunze verzi exterioare dure și tăiați toate lungimile la aproximativ 8 inci. Tăiați rădăcinile mici de la capete, dar nu înnebuniți aici și tăiați-le prea sus pe praz. Vrem să se țină împreună în timpul gătitului. Curățarea bine a prazului este foarte importantă. Trebuie să îndepărtați nisipul și murdăria care se află întotdeauna între straturi. Este mult mai ușor atunci când le tăiați sau le tăiați. Dar le vrem lăsate în mare parte intacte pe lungime. Deci, încercați acest truc. Începând de la capătul rădăcinii, lipiți vârful cuțitului în partea albă la aproximativ un centimetru în sus de jos. Apoi feliați prazul în sus pe lungime până la capăt prin vârfurile verzi. Va arăta ca un ac de haine. Apoi puteți spăla între straturi având grijă să lăsați intact capătul rădăcinii albe.
Umpleți o oală mare cu apă sau, alternativ, potriviți o oală mare cu o inserție de abur, adăugați apă. Care vreodată metoda pe care o alegeți se fierbe apa. Pentru a le pregăti pentru fierbere, ar trebui să legați toate frunzele verzi împreună într-un singur buchet, nu prea strâns. Acum puteți fierbe sau aburi prazul vertical sau orizontal, în funcție de tigaia pe care o alegeți. Dacă le fierbeți, apa din tigaie ar trebui să acopere complet prazul. Pot pluti puțin la început, dar pe măsură ce gătesc ar trebui să se scufunde. Verificați-le în mod regulat pentru a fi siguri. Dacă le aburiți, asigurați-vă că aveți un capac etanș. Când sunt total tandre. Aproape până la punctul de a le îndepărta (dar nu chiar) din apă.
Adăugați prazul într-o tigaie superficială, așezând părțile tăiate în sus. Condimentează ușor cu sare și piper.
Bateți 2 căni de vinaigretă împreună cu 1 cană de apă.
Se toarnă acest amestec peste praz și se marinează prazul la frigider cel puțin peste noapte și până la 3 zile.
Când sunteți gata să serviți tare-fierbeți o duzină de ouă.
Lasă-le să se răcească și curăță-le.
Tăiați fiecare ou pe jumătate pe lungime și separați gălbenușurile de albușuri. Tăiați-le separat pentru a menține produsul final frumos.
Scoateți prazul din marinată. Apoi puneți prazul în porții individuale sau pe un platou mare. Asta e până la tine. Completați-le mai întâi cu albușurile urmate de urmat de gălbenușurile de ou.
O garnitură de arpagic tăiat cubulețe și/sau fâșii subțiri de ardei roșu prăjit este o atingere foarte frumoasă. Sare, piper și un strop de ulei de măsline foarte bun și sunt gata de servit.