Praz prăjit cu sos de alune

Prazul prăjit cu sos de alune este o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână praz pentru bebeluși, pătrunjel, oțet de sherry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept De Fazan Gătit Lent Cu Praz La Grătar Și Mus Murat, Langustine la grătar cu unt de alune, și Friptură griddled rump cu năsturel, alune & Red Chilli pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați prazul într-o tigaie largă, cu capac, astfel încât să nu aibă mai mult de 2 praz adânc în orice moment, apoi turnați peste suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 4-6 minute până când se înmoaie.
Scurgeți, reîmprospătați în apă rece, apoi scurgeți din nou. Acum puneți deoparte până când sunteți gata să serviți.
Bateți nucile într-un robot de bucătărie până când sunt tocate mărunt, dar nu pudrate, sau tocați cu mâna.
Se amestecă cu uleiul, sucurile de citrice și oțetul. Condimentează bine.
Pentru a servi, încălziți o tavă sau o tigaie și aruncați prazul în puțin ulei. Loturi de grătar timp de 1 min pe fiecare parte până când sunt ușor carbonizate și încălzite, apoi se pun pe 4 farfurii. Se amestecă pătrunjelul în pansamentul cu nuci, se pune lingura și se servește.