Praz fiert și mazăre

Praz fiert și mazăre
Prazul fiert și mazărea ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 111 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Un amestec de mazăre, ulei de măsline, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este spectaculos. Anghinare fierte cu praz și mazăre din ' Noul gătit Vegetarian pentru toată lumea, Praz Fiert, și Praz Fiert sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aruncați frunzele exterioare, mai întunecate și mai dure din praz, apoi înjumătățiți fiecare în 2 lungimi mai scurte și clătiți sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Se toarnă bulionul de pui sau legume într-o tigaie mare, largă și superficială, apoi se împrăștie în usturoi și crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați prazul în tigaie, încercând să nu-i înghesuiți, apoi condimentați cu piper. Acoperiți și fierbeți timp de 15 minute până aproape fraged. Sfat în mazăre, aduceți înapoi la fierbere și fierbeți încă 5 minute până când legumele sunt fierte. Folosind o lingură cu fante, transferați prazul, mazărea și usturoiul într-un vas cald de servire, condimentați cu piper suplimentar, stropiți peste uleiul de măsline și terminați cu o împrăștiere de frunze de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista