Praz două moduri cu ciuperci sălbatice
Prazul în două moduri cu ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 108 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui, praz și ciuperci cu orez sălbatic, Supă Cremoasă De Pui Cu Orez Sălbatic, Praz Și Ciuperci, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
Puneți ciupercile într-un castron și acoperiți cu apa fierbinte.
Lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute. Ridicați ciupercile din apă și clătiți.
Tăiați orice ciuperci mari pe jumătate pe lungime.
Tăiați albul fiecărui praz transversal în felii groase de 1/3 inch; păstrați inelele intacte. Feliați subțire suficiente verdeață de praz pentru a face 1/2 cană; rezervați restul pentru o altă utilizare.
Într-o cratiță mică cu apă clocotită, gătiți verdele de praz timp de 1 minut; se scurge bine. Într-o tigaie mică, topiți 1/2 lingură de unt.
Adăugați verdele de praz și gătiți la foc moderat timp de 1 minut, amestecând.
Transferați verdele într-un blender.
Adăugați 2 linguri de apă și amestecați până se omogenizează; condimentează piureul cu sare.
Într-o tigaie mare și adâncă, aduceți 6 căni de apă la fiert cu cimbru și 1 lingură de unt rămasă. Se condimentează cu sare, se acoperă și se gătește 2 minute. Descoperiți și adăugați prazul feliat. Se fierbe la foc moderat până se înmoaie, 12 minute. Tapetați o foaie mare de copt cu prosoape de hârtie. Cu o lingură cu fante, transferați prazul pe prosoapele de hârtie pentru a se scurge; se usucă.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de ulei de măsline cu oțetul și condimentați cu sare și piper. Într-o tigaie mică, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Se adaugă ciupercile, se condimentează cu sare și piper și se aruncă la foc moderat până se încălzește, aproximativ 1 minut.
Puneți verdele de praz piure pe un platou. Aranjați prazul pe platou și lingurați vinaigreta deasupra. Se împrăștie cu ciupercile și menta și se servește.