Praline Peach Cobbler este un desert sudic. Această rețetă face 12 porții cu 407 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de piersici, unt, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 21%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Praline Peach Cobbler, Cizmar de mure-piersici cu Praline-Pecan Streusel, și Peach Praline Bombes cu sirop de piersici.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, amestecați 1-1/2 căni de zahăr, amidon de porumb și scorțișoară. Se amestecă în apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați piersici. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
3
Se toarnă într-un 13-in ușor uns. x 9-în. vas de copt; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Într-un castron, combinați făina și zahărul rămas; tăiați în scurtare până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Adăugați zară și amestecați doar până se umezește. Dacă este necesar, adăugați zară suplimentară, câte 1 lingură odată, până când aluatul se agață. Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați ușor de 6 până la 8 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
6
Rulați într-un 12-in. x 8-în. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
7
Combinați untul, zahărul brun și nucile pecan; se întinde pe aluat până la 1/2 in. de margini. Începând cu partea lungă, înfășurați stilul jelly-roll.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Pâine Cu Nuci și Stafide
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
8
Tăiați în douăsprezece 1-in. bucăți.
9
Așezați deasupra amestecului de piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
10
Se coace, neacoperit, la 400 cm.timp de 25-30 minute sau până se rumenesc.
Cobbler poate fi asociat cu Sherry cremă, vin spumant și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.